Institut Antoni Pous i Argila de Manlleu

divendres, 20 de maig del 2016

A 5:19 per Biblioteca Antoni Pous a
Atrapats a la xarxa és un llibre que m'ha agradat molt i que t'atrapa de bon principi perquè hi ha emocions, persecucions, fugides i rescats d'allò més emocionants; descobriments descabellats i personatges molt interessants.

La Noa és orfena i ha anat saltant des de petita a cases d'acollida i centres de menors; en Peter, en canvi, es fill d'uns pares molt rics però que no li fan ni cas. Ells dos només tenen en comú la seva habilitat per navegar per Internet.

M'agrada que a la història quan és coneixen no sembla que puguin arribar a ser amics ja que els dos tenen problemes bastant grossos i tenen molt poques coses en comú, però al final acaben sent bons amics. També hi ha personatges que els ajuden, tot i els perills en els quals es fiquen i d'altres que s'hi veuen implicats sense saber perquè.

Laia Macià (1r ESO)


Aquest llibre tracta sobre una nena que es diu Noa que crea una xarxa d'Internet Aliance per hackers amb l'ajuda d'uns altres hackers. Un dia segresten  la Noa i la tanquen en un magatzem durant dues setmanes.Ella aconsegueix sortir d'allà però quan va camí de casa veu que ningú l'ha trobada a faltar. Des d'aquell moment uns homes la comencen a seguir a tot arreu on va i la Noa es penedeix de no tenir amics, que la puguin ajudar.
Només un noi l'ajudarà,en Peter,i junts fugiran de Manson. Però la Noa no s'acaba de fiar d'en Peter. Tots dos tenen problemes bastant grossos i tenen moltes poques coses en comú, però al final acaben sent bons amics. També hi ha personatges que els ajuden tot hi els perills en què es fiquen.
Aquest llibre demostra que sempre has de tenir algú de confiança al teu costat, i que no pots fiar-te de tothom.
Us recomano llegir aquest llibre perquè és molt emocionant, i té un munt d´aventures. A mi m´ha agradat molt.
Mariona Fabre (1r ESO)